top of page

Transport & Retur

Politică de livrare

Livrarea produselor se face prin serviciile de curierat rapid, timpul mediu de livrare este de maxim 2-5 zile lucrătoare, de la confirmarea comenzii. Aceasta poate varia în funcție de momentul la care a fost plasată/confirmată comandă și ora la care coletul este ridicat de către curierul rapid. Valderline.com nu este responsabil pentru întârzierile de livrare cauzate de factori terți, transportul fiind un serviciu independent de firma noastră. Termenul maxim de livrare, afișat în momentul plasării comenzii, poate fi supus modificărilor, în funcție de perioada sau situațiile independente de noi, orice întârziere va fi anunțată.

Retur/Schimbare produs

Informații privind exercitarea dreptului de retur (retragere)

Aveți întotdeauna la dispoziție 14 zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dvs. Valderline.com garantează că va rambursa valoarea oricăror articole furnizate care au fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Dreptul de retur

Conform prevederilor legale in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice lucratoare de la primirea produsului.

Pentru retur, contactați-ne aici.

Produsele care nu indeplinesc cerintele dumneavoastra vor fi expediate IN STAREA IN CARE A FOST PRIMIT, inapoi la firma Valderline Corners SRL, str. Nita Elinescu nr. 70, Sector 3, Bucuresti  pe cheltuiala dumneavoastra, impreuna cu Formularul de Retur completat ce trebuie inclus in colet (formular ce va fi trimis de noi prin email, dupa ce ne contactati pentru returnarea produsului) .

Daca produsele care ajung la noi prezinta zgarieturi sau nu ajung la noi in starea in care le-am trimis, ne rezervam dreptul de a refuza o rambursare.

De asemenea, produsele trebuie să fie ambalate corespunzător, astfel încât să nu fie deteriorate în timpul livrării.

Vă rugăm să ne anunțați dacă ați aplicat pentru retur. Contravaloarea bunurilor returnate va fi rambursată în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestor informații. Daca nu primim aceste informatii, banii dumneavoastra vor fi rambursati in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor returnate.

 

Formularul pe care îl oferim este un șablon și nu este obligatoriu.

Vă rugăm să respectați termenul limită de returnare a bunurilor. Contravaloarea bunurilor returnate va fi rambursată prin transfer bancar.

Vă rugăm să păstrați dovada expedierii coletului returnat până la finalul procesului de analiză a oricărei reclamații, iar în cazul mărfurilor returnate până la momentul rambursării.

Daca doriti sa returnati un colet, trebuie sa faceti acest lucru printr-o firma de curierat. Taxa de curierat vi se va rambursa numai in urmatoarele conditii: daca produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dvs. Dacă produsul nu corespunde așteptărilor dumneavoastră sau mărimea a fost comandată incorect, această taxă nu va fi rambursată.

Această politică de returnare se aplică produselor achiziționate prin intermediul magazinului online Valderline.com.

Dacă intenționați să returnați produsul, nu-l utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit înainte de a lua o decizie de anulare a contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați proceda într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. (  Textul integral preluat de pe site-ul web al Uniunii Europene)

Transport/Retur

Multumim pentru mesaj!

Retur
bottom of page