top of page

Termeni si Conditii

NUMELE PĂRȚILOR

Site-ul valderline.com (denumit „site”) este proprietatea Valderline Corners SRL (denumit în continuare „Administrator” sau „Vânzător”).

„Conținut” reprezintă toate informațiile de pe site care pot fi vizualizate sau accesate de pe un dispozitiv care are conexiune la internet.

 

„Comandă” este o cerere prin care o persoană fizică, o societate comercială sau o instituție, solicită livrarea unui anumit produs, executarea unei lucrări sau prestarea unui serviciu.

 

„Utilizator” sau „Cumpărător” înseamnă persoana care accesează conținutul site-ului.

 

DATE DE IDENTIFICARE FISCALĂ

Persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, str. Nita Elinescu nr.70, București, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/16873/2022 , cod unic de înregistrare fiscală 46733875 .

 

DREPTURILE ȘI OBLIGAȚII UTILIZATORULUI

Accesul la serviciile Vanzatorului se face prin intermediul site-ului public, disponibil la valderline.com.

Prin utilizarea site-ului, utilizatorul/cumpărătorul este responsabil pentru toate activitățile care decurg din utilizarea acestuia. De asemenea, este responsabil pentru orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura care ar putea fi cauzate site-ului, administratorului sau oricarui tert cu care a incheiat contracte, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Site-ul se adresează persoanelor fizice care au cel puțin 13 ani și persoanelor juridice. Posibilitatea de a comanda online este disponibila persoanelor cu domiciliul in Romania, si nu numai.

Utilizatorul/cumparatorul nu poate copia, transfera sau utiliza continutul acestui site indiferent de scopul sau natura acestuia.

 

DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE VÂNZĂTORULUI

Administratorul isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice fel, legate de produsele/serviciile prezentate pe site sau cu o comanda plasata de un client, primita prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS).

Administratorul își rezervă dreptul de a selecta clienții care și-au exprimat anterior dorința de a primi newslettere și alerte cărora le va trimite notificări, precum și dreptul de a elimina din baza de date orice client fără niciun angajament ulterior din partea acestuia.

Vanzatorul se obliga sa trimita Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, cu exceptia cazului in care Cumparatorul opteaza pentru ridicarea personala de la sediul Vanzatorului (str. Nita Elinescu 70, Sector 3, Bucuresti).

 

Transport - Packaging.

, Vanzatorul se obliga sa inlocuiasca produsul sau, dupa caz, sa restituie Cumparatorului contravaloarea integrala sau partiala a produsului achizitionat. Pentru mai multe detalii despre returnări, vizitați pagina Politica de returnare. 

 

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII ADMINISTRATORULUI

Administratorul nu este responsabil pentru conținutul, calitatea sau natura altor site-uri care sunt accesate prin link-uri de conținut, indiferent de natura acelor link-uri. Proprietarii respectivi sunt în întregime responsabili pentru site-urile respective. De asemenea, vânzătorul nu oferă garanții directe sau indirecte că serviciul va fi conform cerințelor Cumpărătorului, serviciul va fi neîntrerupt sau lipsit de erori de orice fel sau că produsele sau serviciile obținute prin intermediul acestui site vor îndeplini cerințele sau așteptările Cumpărătorului. .
Administratorul isi asuma in intregime responsabilitatea de a realiza/oferi, in baza comenzii, produsele/serviciile exact asa cum sunt solicitate de catre utilizator.

POLITICA DE FACTURARE ȘI DE PLATĂ

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite Cumparatorului o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.
Plata se poate face în trei moduri:
⦁ Rambursare la livrarea produselor.
⦁ Plata online cu cardul, la momentul plasarii comenzii.


PROCESARE PLATĂ CU CARDUL

Plățile online cu cardul sunt procesate în siguranță, cum ar fi tranzacțiile la bancomate sau în magazin, prin plata POS.
Sunt acceptate cardurile bancare Visa și MasterCard (personale sau de afaceri) emise oriunde în lume.
Pentru cardurile asociate unui cont în altă monedă, tranzacțiile se vor efectua în lei, cursul de schimb fiind stabilit de banca emitentă a cardului.

 

Tranzacțiile sunt procesate prin STRIPE, folosind mediul de tranzacționare 3D Secure. Valderline Corners SRL NU stochează sau solicită date de card.

Avantajele plăților online cu cardul:
⦁ Tranzacțiile sunt sigure;
⦁ Nu există comisioane sau taxe suplimentare;
⦁ Tranzacțiile se realizează ușor în procesul de comandă;
⦁ Puteți trimite cadouri celor dragi fără a fi în același oraș.


GARANȚII

In cazul in care Administratorul nu poate onora o comanda din diverse motive, acesta va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care Administratorul ia cunostinta de acest caz. In cazul in care produsul a fost deja achitat de catre Cumparator, sumele platite vor fi restituite de catre Vanzator in maxim 14 zile calendaristice, conform art. 11 alin. 2 din Legea 130/2000 privind executarea contractelor la distanta.
În cazul depășirii termenului de livrare, Valderline.com va informa Cumpărătorul, telefonic sau prin e-mail și va conveni cu acesta să prelungească termenul de livrare cu o perioadă care nu va depăși termenul de livrare prevăzut inițial. Daca in noua perioada convenita de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Cumpărătorul are la dispoziție un termen de 3 zile lucrătoare de la data emiterii notificării de informare pentru a-și exprima opțiunea cu privire la produsul comandat. Neprimirea unui răspuns de la Valderline.com de la Cumpărător în termenul specificat va fi considerată acceptare tacită a acestuia pentru prelungirea termenului de livrare.


RECLAMAȚII

Orice reclamație va fi soluționată în maximum 15 zile lucrătoare, de la data transmiterii acesteia prin email: contact@valderline.com

CONFIDENTIALITATE

Administratorul se obligă să protejeze, în condiții de siguranță, datele personale furnizate de utilizator/cumpărător.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se aplică în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protecția datelor” sau „GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă în România.
Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Politică de confidențialitate.

modificari

Administratorul își rezervă dreptul de a modifica conținutul site-ului fără a anunța utilizatorii în prealabil.

bottom of page